IVIO IVIO IVIO
metafoor_tab.png Metafoor Metafoor
prosu_tab.png Prosu Prosu
karmac_tab.png Karmac Karmac

Toegekende awards

   KMM Groep FD Gazelle 2020

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden      uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van  Nederland. Het gaat om ondernemingen die van 2017 tot en met 2019 ten minste 20% omzetgroei lieten zien,  in 2017 minimaal €250.000 omzetten en het jaar 2019 instgevend afsloten.
 

    KMM Groep Best Managed Company!

Tijdens de 12e editie van het Best Managed Companies programma zijn er 21 bedrijven uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies 2020/2021.

Wederom is KMM Groep ook uitgeroepen tot Best Managed Companie. In een rigoureus en onafhankelijk proces zijn hun strategische en operationele management geëvalueerd aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën

   
  KMM Groep FD Gazelle 2019

KMM Groep B.V. is wederom één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij FD Gazelle 2019. Op donderdag 14 november wordt deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieel Dagblad in ontvangst genomen. 

Voor de zestiende keer gaf de redactie van Het Financieel Dagblad het startschot voor de FD Gazellen, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking maken we tevens de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

  KMM Groep wederom Best Managed Company!

Deloitte maakte op 26 april 2019 de lijst met Best Managed Companies 2019 bekend. In het aankomende jaar mogen 37 bedrijven de titel Best Managed Company dragen. Zij zijn daarmee een voorbeeld voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Ook KMM Groep is wederom uitgeroepen tot Best Managed Company.

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Deloitte beoordeelt de bedrijven door middel van het Business Maturity Model, dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Het model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies, zowel intern als extern.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse bedrijven met een omzet van minimaal vijfentwintig miljoen euro, die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

KMM Groep is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en is daarmee winnaar geworden van de FD Gazellen 2018!

Voor de vijftiende keer werd dit jaar de FD Gazellen Award uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. De afgelopen jaren hebben verschillende bedrijven binnen de KMM Groep deze award gewonnen. Dit jaar mochten wij alleen als KMM Groep inschrijven. Ook daarmee voldeden we aan de gestelde criteria en mogen wij ons dus een jaar lang een FD Gazellen noemen.

KMM Groep benoemd tot Best Managed Company 2017-2018

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. De KMM Groep deed dit jaar voor de zevende keer mee en werd net als vorig jaar wederom geselecteerd als één van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Op 8 maart zal tijdens het gala in Rotterdam de prijs in ontvangst genomen worden door Ran Siderius (CFO KMM Groep)

 

Prosu Media Producties, Karmac Informatie & Innovatie en Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling FD Gazelle 2017!

Op dinsdag 14 november werd de prijs ins ontvangst genomen door Henk Stoel (PMP) Nadine Jongeneelen-Swaan en Sayed Nasibdar (KII) en Erik Berkelmans (MRO) tijdens een feestelijke uitreiking in Leiden. Tijdens deze uitreiking werden alle FD Gazellen uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland bekroond.

De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de 14e keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen organisaties die de afgelopen drie jaar minimaal 20% omzetgroei hadden en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans. Volgens het Financieel Dagblad zagen de snelle groeiers van 2017 hun omzet in de laatste drie jaar met gemiddeld 136% toenemen. Ook schepten ze samen 30% meer banen en investeren ze gemiddeld 6,0% van hun omzet in innovatie.

 

KMM-Groep wederom Best Managed Company 2016-2017

Donderdagavond 16 februari, mocht Ran Siderius namens de KMM-Groep de award Beste Managed Company 2016-2017 in ontvangst nemen.Tijdens een avondvullend programma, in de Hallen Studio’s in Amsterdam, kregen in totaal 63 bedrijven, verdeeld over vier categorieën, een award uitgereikt. Een mooie prestatie om weer tussen de winnende bedrijven op het podium te mogen staan en een bewijs dat we op de goede weg zijn.

Ran Siderius: “Dat we er dit jaar weer bij horen is een groot compliment aan alle medewerkers in de groep”. Het komende jaar zal de KMM Groep zich verder ontwikkelen in de niche markten waarin de bedrijven hun diensten verlenen. 2016 was een fantastisch jaar voor de groep qua groei en cijfers en de verwachting is dat deze ontwikkelingen zich in 2017 doorzetten. De klanttevredenheid en productontwikkeling zijn het komende jaar een speerpunt. Klanten blijven alleen als ze tevreden zijn en je meer voor ze doet dan ze verwachten. Daarnaast is innovatie een belangrijk onderdeel onze strategie en bestaansrecht. Hierin staan een aantal mooie dingen te gebeuren de komende tijd”.

 

 

IVIO Wereldschool, Karmac Facilitair en Prosu Media Producties zijn een FD Gazelle 2016!

Wij zijn heel blij u te kunnen meedelen dat IVIO-Wereldschool, Karmac Facilitair en Prosu Media Producties behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen 2016! De prijs wordt door Het Financieele Dagblad (FD) jaarlijks toegekend aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De awards worden per regio uitgereikt. Per regio zijn er negen prijzen: goud, zilver en brons in de categorieën klein, middelgroot en groot.

Naast de prijzen voor alle FD Gazellen, reikt het FD per regio nóg negen prijzen uit. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazellen voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.00-2 miljoen), middelgroot (€2 tot 30 miljoen) en groot (een omzet boven de 30 miljoen).

De feestelijke uitreiking hiervan vond plaats op 22 november in Theater Amsterdam

 

 

IVIO&School ontvangt IPON AWARD 2016  – GEWOON SPECIAAL

IVIO@School was woensdag 3 februari 2016 genomineerd voor de award 'Gewoon Speciaal' op de IPON beurs 2016.
Met volle trots heeft IVIO@School deze award mogen ontvangen.

Met deze methodiek ondersteunen vakdocenten het onderwijsleerproces van leerlingen via afstandsleren. Het resultaat daarvan is dat leerlingen op maat onderwijs kunnen volgen en, ondanks hun beperking, op uitdagend niveau een diploma kunnen behalen. Dit gepersonaliseerde onderwijsprogramma is geschikt voor elke school en in iedere thuissituatie of instelling waar maatwerk gevraagd word. De leeromgeving is volledig digitaal ingericht. Voortgangs-rapportage, jaarplanning, lesinstructies, filmpjes, toetsen, contact met docenten: alles is er te vinden.

De IPON awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer. Het vakblad Vives, besteedt het gehele jaar door aandacht aan de winnaars van de IPON Awards. De IPON Awards worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.

 

Karmac genomineerd voor DCM Award

Lelystad, 24 januari 2013 - Het door Karmac Informatie & Innovatie  voor Staatsbosbeheer uitgevoerde digitaliseringsproject is genomineerd voor een prestigieuze DCM Award.  In totaal 15 projecten  in vier categorieën op het gebied van Informatiemanagement en Documentlogistiek zijn genomineerd voor de DCM-awards, die een  initiatief zijn van Documentwereld.nl  en John de Waard, gerenommeerd auteur op dit vakgebied.

“Karmac is uiteraard blij met deze nominatie in de categorie  Capturing & Recognition”, zegt  Richard Beers, directeur van Karmac Informatie & Innovatie. “Het is een bevestiging van het succes van onze aanpak die enerzijds is gericht op het efficiënt digitaliseren en anderzijds op het doelmatig toegankelijk maken. Het biedt ons tevens  de gelegenheid om één van de door ons in 2012 succesvol uitgevoerde projecten voor het voetlicht te brengen.”

De digitalisering van de Vastgoeddossiers van Staatsbosbeheer door Karmac was uniek door de omvang, liefst 550 strekkende meter verdeeld over vijf kantoorlocaties, in combinatie met de korte doorlooptijd van slechts vier maanden. Voorts betrof het vastgoeddossiers met een  zeer uiteenlopende inhoud, zowel wat betreft ouderdom  als wat betreft formaat; van foto tot A0-tekening en van brief tot taxatierapport. Daarnaast heeft Karmac de bestanden op een slimme manier ingedeeld, waardoor deze eenvoudig in de Microsoft SharePoint-omgeving van Staatsbosbeheer konden worden opgenomen.

De DCM-Awards worden toegekend op basis van publieksstemmen en een oordeel van een vakjury.

 

FD Gazelle Award 2012 voor IVIO Integratie

FD Gazelle voor IVIO Integratie in de categorie middelgroot. Het is de negende keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikt aan alle ondernemingen die over de jaren 2009, 2010 en 2011 een onafgebroken omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn.

 

Deloitte’s Best Managed Company 2008, 2009,   2010 en 2011

KMM Groep behoort net als in 2008 en in 2009 ook in 2010 tot de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakte voor 2010 jacht op de 45 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf. De prijs werd op 1 juli 2010 tijdens een Awards Ceremony in de Piet Hein Terminal in Amsterdam uitgereikt. Namens de KMM Groep nam Prosu Groepsdirecteur Aalt den Herder de prijs in ontvangst.

KMM Groep is de enige onderneming uit Flevoland in deze top 45. CEO Meine Breemhaar is verguld met de prolongatie van de titel: “Onze groep is een optelsom van 6 bedrijfsgroepen met meer dan 30 gespecialiseerde bedrijven. De markt waardeert onze werkwijze, diensten en producten. Het is een groot compliment te zien dat de marktbeoordeling, die zorgt voor een gezond en winstgevend bedrijf, ook door de experts van Deloitte wordt gedeeld.”

Genomineerd voor de High Growth Award 2009

KMM Groep was in 2009 één van de genomineerden voor de High Growth Awards dat jaar, waarbij ondernemingen streden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth – platform voor groeibedrijven – en Rabobank, PricewaterhouseCoopers en vakblad Bizz. Het is dé Award voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Nominatie FD Gazellen Awards 2008

De KMM Groep ontving in 2008 een nominatie voor de FD Gazellen Awards. Een FD Gazellen Award geldt voor de bedrijven als een beloning voor het jarenlange werk. Deze award voor snel groeiende ondernemingen is een blijk van waardering naar het personeel.

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Alleen noodzakelijke cookies